Nová registrace Zapomenuté heslo

< 20 min
4,7 (3x)
20. 8. 2014
Topinky s tapenádou a vejcem


< 20 min
4,7 (3x)

Tapenáda, to jsou rozdrcené olivy se sardelkami – právě ty dodají pastě obzvlášť pikantní chuť. Známá je hlavně z provensálské kuchyně, ale používá se i v Řecku a Itálii, tedy všude tam, kde jsou olivy doslova na denním chlebu. Právě na něj je totiž tahle pomazánka ideální…


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 679.25 kcal
  • Bílkoviny 48 g
  • Sacharidy 2.25 g
  • Tuky 52.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak připravit dokonalé topinky: Aby vám nebylo špatně použijte správný chleba, anebo je zkuste upéct v troubě 5× božská topinka

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Topinky s tapenádou a vejcem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce