Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak nejlépe „obnovit“ sušené houby

sušené houby a česnek
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Chystáte se na houbového kubu?

 

Sušené houby den předem namočte do mírně osoleného mléka a v zakryté nádobě dejte do lednice. Ráno houby nepoznáte – budou vypadat skoro stejně jako ty čerstvé.

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?
  • Zajímavosti

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?

Vánoce bez másla? To si snad ani neumíme představit! Je základem dokonalého cukroví, zjemní slavnostní pokrmy a dodá jim tu správnou chuť. Ale víte, jak poznat to opravdu nejlepší? Prozradíme vám, jak technologie výroby ovlivňuje jeho...