0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak zvýraznit houbovou omáčku

špagety s houbovou omáčkou
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Máte chuť na voňavou houbovou omáčku nebo polévku, ale máte čerstvé jen nevýrazné žampiony?

 

Doplňte je trochou sušených hřibů nebo jiných lesních hub, předem namočených do horké vody.

Související články

Vepřové maso v houbové omáčce
  • ARCHIV / nepridavat nove

Vepřové maso v houbové omáčce

Propagace značky MAGGI. Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah. Čas přípravy: 15 minut Čas vaření: 40 minut   Suroviny pro 4 osoby: 1 kg vepřového masa 15 g sušených hub 300 ml vody 200 ml...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Dutch baby: Neodolatelná palačinka z trouby
  • Jak na to

Dutch baby: Neodolatelná palačinka z trouby

Vydatná snídaně, rychlá večeře nebo jednoduchý dezert? To je Dutch baby – palačinka z jedné pánve, která udělá parádu na každém stole. Není s ní skoro žádná práce, máte hned hotovo a hodí se na ni čerstvé ovoce s javorovým syrupem, ale i...

Obchod Apetit