Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak používat šalvěj

šalvěj
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Je skvělou přísadou do polévek, na pečeně, ryby, drůbež, pečenou i dušenou zeleninu nebo do těstovin.

Používejte raději celé čerstvé snítky nebo listy. Nasekaná čerstvá šalvěj by v polévce a omáčce mohla přebít další chutě, dejte jí raději jen málo. Sušenou šalvěj, pokud není drhnutá, ještě rozemněte. Můžete jí dát samozřejmě o trochu více než čerstvé. Zkuste třeba vepřové kotletky v cidru se šalvějí a jablky.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč