Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak vařit s houbami šítake

houby shitake
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:
Houby šítake se používají především v čínské kuchyni. Mají výraznou chuť a snadno mohou přebít chuť jiných hub.

Tepelně nezpracovávejte šítake příliš dlouho, aby neztvrdly. Stačí lehce orestovat.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč