Houby v sezamové omáčce vypadají tajuplně, ale příprava je snadná a výsledek efektní. Hodí se jako předkrm, ale když houby doplníte rýží, máte rychlé a zajímavé hlavní jídlo. Úprava je sice cizokrajná, ale příslušné houby rostou i v našich lesích.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 241.25 kcal
- Bílkoviny 6.75 g
- Sacharidy 24 g
- Tuky 11.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/8
Srpen 2005