Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
5,0 (7x)
18. 7. 2014
tempeh
Apetit
Tempeh v houbové omáčce
Apetit


Snadné
< 60 min
5,0 (7x)

V tomhle jídle jsou skvělé houby šitake nebo hlíva ústřičná. Sušené předem namočte.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 312.75 kcal
  • Bílkoviny 11.75 g
  • Sacharidy 38.25 g
  • Tuky 9.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/11

Listopad 2007

Související články

Špíz z tempehu

Veganství: životní styl s nástrahami

Veganství rozhodně není novodobý trend stravování, za kterým by stáli výživoví poradci hollywoodských hvězd. Poprvé byl pojem použit už v roce 1944, a to britskou organizací Vegan Society. Od té doby urazilo veganství poměrnou dlouhou cestu a proměnilo se v životní styl, který odmítá živočišné produkty – od masa až po koženou kabelku.