Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nadíváme, plníme…

pečené kuře
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Pokud plníte kuře nebo jiné maso nádivkou, nesmíte maso příliš napěchovat. Důvod je prostý – maso se při pečení spéká a nádivka naopak nabývá na objemu. Pokud by nám nádivka zbyla, můžeme ji upéct v alobalu nebo v pekáči vedle masa.

Maso po naplnění nádivkou zašíváme nití nebo můžeme otvor ucpat kouskem chleba. Chutě nádivky se dají všemožně obměňovat bylinkami, citronovou kůrou, různými druhy ořechů nebo muškátovým oříškem. Nádivka bude jemnější, pokud do ní zašleháte sníh z bílků.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč