Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
4,4 (13x)
31. 3. 2017
Kuře s nádivkou s játry a s medvědím česnekem
Apetit
Kuře s nádivkou s játry a s medvědím česnekem
Apetit


Pro zkušené
> 60 min
4,4 (13x)

Toužíte po lahodné nádivce v opravdu každé porci dozlatova vypečeného kuřete? Šéfkuchař Tomáš Reisinger vám krok za krokem ukáže, jak lahodné kuře s nádivkou s játry a s medvědím česnekem připravit.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Na nádivku

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1228.25 kcal
  • Bílkoviny 52 g
  • Sacharidy 109.5 g
  • Tuky 54.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak vykostit kuře

Autor: Tomáš Reisinger, z vydání Apetit 2012/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/4

Sladké VelikonoceVelké vajíčkové hodySekanina aneb jarní nářez