Toužíte po lahodné nádivce v opravdu každé porci dozlatova vypečeného kuřete? Šéfkuchař Tomáš Reisinger vám krok za krokem ukáže, jak lahodné kuře s nádivkou s játry a s medvědím česnekem připravit.
Suroviny
4-6
Suroviny
4-6
Na nádivku
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1228.25 kcal
- Bílkoviny 52 g
- Sacharidy 109.5 g
- Tuky 54.5 g
Postup přípravy
Autor: Tomáš Reisinger, z vydání Apetit 2012/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/4
Sladké VelikonoceVelké vajíčkové hodySekanina aneb jarní nářez