Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nejlepší domácí knedlíky

Nadívaná kachna se špekovými knedlíky
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Pusťte se do knedlíkového umění. Když zvládnete tohle, dokážete v kuchyni už cokoli.

Všichni víme, že knedlíky nejsou zrovna nejzdravější složkou jídelníčku, ale občas hřešit prostě musíme. Když ukrojíte kousek knedlíku a namočíte ho v husté omáčce, v ústech se jenom rozplývá. Naučte se připravovat knedlíky také doma.

Pokud jste si na knedlíky kvůli nejistému výsledku zatím netroufli, začněte u kynutých, které se vaří v ubrousku. Recept popisuje triky, díky kterým se vám knedlík určitě podaří. Karlovarský knedlík se hodí jako ideální příloha ke křehkým masům a nasládlým omáčkám. Chlupaté knedlíky si zas hravě vystačí i samotné. Nepřipraví se sice lusknutím prstu, zato čím více energie jim věnujete, tím bohatěji se vám odvděčí.

3× recept na knedlíky:

Připravila Lucie Perlíková
 

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín