Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
5/5 Počet hodnocení: 4
Do hodiny Snadné 3-4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1061 kcal
Bílkoviny 37 g
Sacharidy 156 g
Tuky 19 g
Vláknina 9 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Ovocný knedlík vařený v sáčku je ideální jako rychlý dezert.

Související články

Související recepty

Suroviny

housky 2,5 ks
včerejší
menší
vejce 1 ks
sůl 1 špetka
k podávání

Postup

1

Nakrájejte 2½ včerejší housky na kostičky a zalijte mlékem. 2 menší nektarinky omyjte a nakrájejte na kostičky. Vyždímané housky i nektarinky smíchejte s velkým vejcem, 30 g cukru a špetkou soli.

2

Rozdělte směs do dvou mikrotenových sáčků a vložte do hrnce s vroucí vodou tak, aby okraje sáčků přesahovaly přes okraj hrnce; přiklopte poklicí. Vařte cca 20 minut, v půlce obraťte. Vyjměte a nakrájejte. Podávejte se zakysanou smetanou.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...