Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,3 (53x)
24. 3. 2016
Hrnečkové knedlíky
Apetit
Hrnečkové knedlíky
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,3 (53x)

Oldřich Sahajdák nám prozradil recept na českou klasiku vylepšenou jemnou karotkou. Hrnečkové knedlíky přidáním další ingredience získají na lehkosti a zajímavé chuti. Rychlé hrnkové knedlíky vás zachrání ve chvíli, kdy nemáte čas nachystat ty kynuté a navíc do nich ještě zužitkujete starší rohlíky. Hrníčky můžete vyměnit za silnostěnné skleničky, nebo vyšší silikonové formy na muffiny.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1878 kcal
  • Bílkoviny 75 g
  • Sacharidy 291 g
  • Tuky 36 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Oldřich Sahajdák, z vydání Apetit 2005/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(53 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Kynuté knedlíky podle Václava Friče

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/3

Březen 2005