Oldřich Sahajdák nám prozradil recept na českou klasiku vylepšenou jemnou karotkou. Hrnečkové knedlíky přidáním další ingredience získají na lehkosti a zajímavé chuti. Rychlé hrnkové knedlíky vás zachrání ve chvíli, kdy nemáte čas nachystat ty kynuté a navíc do nich ještě zužitkujete starší rohlíky. Hrníčky můžete vyměnit za silnostěnné skleničky, nebo vyšší silikonové formy na muffiny.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1878 kcal
- Bílkoviny 75 g
- Sacharidy 291 g
- Tuky 36 g
Postup přípravy
Autor: Oldřich Sahajdák, z vydání Apetit 2005/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/3
Březen 2005