Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pivo v kuchyni

Domácí pivní sýr
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Pivo a léto patří neodmyslitelně k sobě. Věděli jste, že půllitr vychlazeného piva je skvělý nejen k popíjení, ale také k vaření?

Pivo nejen skvěle chutná ve všech svých podobách, ale navíc obsahuje vitaminy skupiny B a kyselinu listovou.

  • Díky hořkým chmelovým látkám podporuje trávení, a proto ho tak rádi pijeme k vydatné české klasice.
  • Zároveň povzbuzuje chuť k jídlu. Využijte toho a vařte s pivem. Jídlu dodá jedinečnou chuť, nad kterou budou jásat nejen muži.
  • Pivo pomůže křehnutí masa při marinování, nakypří chléb a pečivo, dodá šťavnatost kuřeti a ve spojení s medem vytvoří naprosto dokonalou glazuru na bůčku.
  • V pivním těstíčku z piva, mouky, vejce a soli můžete obalovat kousky masa, ryb nebo zeleniny, které poté osmažíte ve vrstvě oleje. Jednoduché, dokonale křehce křupavé a jedinečné!

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín