Pivo a léto patří neodmyslitelně k sobě. Věděli jste, že půllitr vychlazeného piva je skvělý nejen k popíjení, ale také k vaření?
Pivo nejen skvěle chutná ve všech svých podobách, ale navíc obsahuje vitaminy skupiny B a kyselinu listovou.
- Díky hořkým chmelovým látkám podporuje trávení, a proto ho tak rádi pijeme k vydatné české klasice.
- Zároveň povzbuzuje chuť k jídlu. Využijte toho a vařte s pivem. Jídlu dodá jedinečnou chuť, nad kterou budou jásat nejen muži.
- Pivo pomůže křehnutí masa při marinování, nakypří chléb a pečivo, dodá šťavnatost kuřeti a ve spojení s medem vytvoří naprosto dokonalou glazuru na bůčku.
- V pivním těstíčku z piva, mouky, vejce a soli můžete obalovat kousky masa, ryb nebo zeleniny, které poté osmažíte ve vrstvě oleje. Jednoduché, dokonale křehce křupavé a jedinečné!