0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Předpečené ovoce do koláče

ovocný koláč
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Pokud víte, že ovoce pouští štávu, a vy ji v koláči nechcete, můžete ho krátce předpéct. 

Nebo nebo ho posypte trochou prášku Kabi (seženete ho v cukrářských potřebách). Ten pohltí šťávu, kterou ovoce pouští jak při pečení, tak při zalévání třeba mraženého syrového ovoce želatinou.

Související články

Jak na nejlepší ovocný koláč?
  • Tipy a triky

Jak na nejlepší ovocný koláč?

Koláčům z křehkého těsta zvaným páje sluší náplně z ovoce a efektní zdobení. S našimi recepty a podrobným návodem upečete ty nejkrásnější moučníky babího léta. ...
Ovocné koláče na plech
  • Zajímavosti

Ovocné koláče na plech

Redaktorka Hanka Matoušková pro vás upekla šlehačkovou bublaninu se spoustou lesního ovoce, borůvkový koláč z kynutého těsta, meruňkový koláč s drobenkou a další ovocné lahody.Recepty na ovocné koláče najdete v červencovém Apetitu. ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit