Ideální tvarohový koláč je šťavnatý a zároveň lehký. Navrch přidejte hrst ostružin, malin, borůvek nebo rybízu a rázem vykouzlíte letní moučník, po kterém se jen zapráší. Tvarohový koláč s ostružinami si upečte i kdykoliv během roku, protože většina tohoto ovoce je v obchodech k mání i během zimy.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 676 kcal
- Bílkoviny 12.75 g
- Sacharidy 80.5 g
- Tuky 33.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2004/5
Květen 2004