0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pudink bez škraloupu

pudink s ovocem
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Pokud vám vadí, že během chladnutí vzniká na pudinku škraloup, máme pro vás jednoduchý trik.

 

Přikryjte nádobu s pudinkem potravinovou folií nebo ho lehce posypte cukrem. Pudink si zachová svou krémovou konzistenci i na povrchu.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč