Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pudink bez škraloupu

pudink s ovocem
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Pokud vám vadí, že během chladnutí vzniká na pudinku škraloup, máme pro vás jednoduchý trik.

 

Přikryjte nádobu s pudinkem potravinovou folií nebo ho lehce posypte cukrem. Pudink si zachová svou krémovou konzistenci i na povrchu.

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?
  • Zajímavosti

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?

Vánoce bez másla? To si snad ani neumíme představit! Je základem dokonalého cukroví, zjemní slavnostní pokrmy a dodá jim tu správnou chuť. Ale víte, jak poznat to opravdu nejlepší? Prozradíme vám, jak technologie výroby ovlivňuje jeho...