Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pudink bez škraloupu

pudink s ovocem
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Pokud vám vadí, že během chladnutí vzniká na pudinku škraloup, máme pro vás jednoduchý trik.

 

Přikryjte nádobu s pudinkem potravinovou folií nebo ho lehce posypte cukrem. Pudink si zachová svou krémovou konzistenci i na povrchu.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč