Pokud se necítíte na vytváření žloutkového krému a chcete si práci trochu usnadnit, máme řešení! Snadné a rychlé řešení představuje malý trik v podobě vanilkového pudinku.
Suroviny
káva
300
ml
silná
amaretto
170
ml
mascarpone
500
g
nebo tučný tvaroh
mléko
750
ml
pudinkový prášek
1
bal
vanilkový
piškoty
250
g
cukrářské
tmavá čokoláda
100
g
nastrouhaná + na ozdobu
mandle
50
g
pražené
Postup
1
DEN PŘEDEM
Svařte všechno mléko s pudinkovým práškem na krém. Smíchejte kávu a likér. V míse prošlehejte mascarpone a vychladlý vanilkový krém.
2
Třetinu piškotů namočte v kávě s likérem. Vyložte jimi dno větší formy, zakapejte kávovou směsí, přidejte třetinu čokolády a krému. Stejně postupujte u zbylých dvou třetin surovin. Dejte vychladit.
3
PŘED PODÁVÁNÍM
Ozdobte zbylou čokoládou a mandlemi – a neste na stůl.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Dezerty s pudinkem pokaždé jinak(47 receptů)
- Vyzkoušejte tiramisu na 16 způsobů (16 receptů)
Komentáře
Anonym
22.07.2006 19:08
výsledek:děs a hrůza
Anonym
17.08.2006 14:34
děs a hrůza
Anonym
24.06.2007 13:20
Italske tiramisu
Anonym
24.06.2007 20:58
ANO
Anonym
06.07.2007 10:21
2 x ANO
Anonym
14.07.2007 18:12
SOUHLAS
Anonym
05.08.2007 21:46
No jo, ale
Anonym
26.01.2008 21:12
No,jo ale
Anonym
22.05.2008 18:09
Nojo ale
Anonym
23.01.2008 15:36
Tiramisu