Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3.5/5 Počet hodnocení: 20
Do 30 minut Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1460 kcal
Bílkoviny 33 g
Sacharidy 290 g
Tuky 20 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Když zavoní vanilkový pudink, vždycky zjihneme. Nejenže útočí na naše smyslové buňky, ale okamžitě vyvolává vzpomínky z dětství. Dopřejte ten požitek i svým dětem. Ocení to víc, než si myslíte!

Suroviny

vanilkový
čokoládový
na uvaření pudinků
vanilková zmrzlina
na zdobení

Postup

1

Nejprve uvařte oba pudinky. Na dno poháru naskládejte piškoty, zalijte je vanilkovým pudinkem a vložte kolečka banánu.

2

Přelijte čokoládovým pudinkem, opět vanilkovým a na závěr čokoládovým. (Banány můžete vrstvit libovolně.) Nechte mírně vychladnout a ozdobte kopečkem zmrzliny a čokoládovými hoblinami.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/10 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/10

Apetit magazín

Jaké želírovací prostředky použít na přípravu džemu
  • Tipy a triky

Jaké želírovací prostředky použít na přípravu džemu

Jahodový, višňový, malinový, meruňkový, rybízový nebo třeba švestkový. Příprava domácích džemů je na spadnutí, a tak není divu, že se v obchodech opět poohlížíme po vhodných želírovacích prostředcích. Pokud se zavařováním džemů a marmelád...