0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Rozmrazování bez problémů

ryba na ledu
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Chcete si pochutnat na rybě z mrazáku?

 

Nechte ji pořádně roztát. Nejlepší bude, když ji necháte plynule rozmrznout přes noc v chladničce. Napřed ji ale vyjměte z obalu, položte na vroubkovaný tácek (aby ryba nestála v odkapávající vodě) a zakryjte plastovou fólií. Jiná možnost je rozmrazit rybu v původním obalu, a to pod tekoucí studenou vodou. Ať už zvolíte kterýkoli postup, před tepelnou úpravou rybu důkladně osušte!

 

Související články

Jak na to: silný rybí vývar
  • Tipy a triky

Jak na to: silný rybí vývar

Štědrovečerní rybí polévka potřebuje dobrý základ. Poradíme vám, jak připravit poctivý rybí vývar....
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit