Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Rozmrazování bez problémů

ryba na ledu
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Chcete si pochutnat na rybě z mrazáku?

 

Nechte ji pořádně roztát. Nejlepší bude, když ji necháte plynule rozmrznout přes noc v chladničce. Napřed ji ale vyjměte z obalu, položte na vroubkovaný tácek (aby ryba nestála v odkapávající vodě) a zakryjte plastovou fólií. Jiná možnost je rozmrazit rybu v původním obalu, a to pod tekoucí studenou vodou. Ať už zvolíte kterýkoli postup, před tepelnou úpravou rybu důkladně osušte!

 

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Výzvu Sladké trojky vyhrál Harlekýn v podobě luxusního koláče
  • Tipy redakce

Výzvu Sladké trojky vyhrál Harlekýn v podobě luxusního koláče

Měkký kakaový korpus a spousta nadýchané šlehačky? To je tolik oblíbený dort Harlekýn. A právě ten byl tématem únorové výzvy Sladké trojky. My již známe vítěze a víme, jak se se zadáním popasovali naši čtenáři. Soutěž s finalisty...