0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Trik na krájení slaniny

plátky slaniny na prkénku s rozmarínem a cherry rajčaty
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Aby se vám plátky slaniny lépe krájely na nudličky, použijte jednoduchý fígl.

Slaninu zabalte do potravinové fólie a vložte ji na 15 minut do mrazáku. Slanina mírně ztuhne a díky tomu ji pak velkým nožem snadno nakrájíte na proužky o požadované síle.

Související články

Jak opéct slaninu
  • Tipy a triky

Jak opéct slaninu

Patříte k milovníkům teplých snídaní, ve kterých nechybí slanina? Pokud se s ní někdy perete, aby se nevlnila, řiďte se naší radou.    ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit