0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Učíme se od mistra: Jak grilovat kuře, radí Zdeněk Polreich

Učíme se od mistra: Jak grilovat kuře, radí Zdeněk Polreich
sdílet:

Stačí malý fígl, a z obyčejného kuřete se stane hvězda grilovací party. Zlepšovák jsme odkoukali od šéfa Zdeňka Pohlreicha a spolu s ním vám nabízíme kuře z grilu v jedné z nejchutnějších podob.

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich pracuje jako blesk. Sotva vystoupí z auta, hned se ptá, v čem ho chceme fotit, a než mu stačíme odpovědět, už je převlečený a porcuje kuře. „Kuře naplacato je geniální věc,“ pochvaluje si recept a přitom hází úsměvy do foťáku i na všechny kolem. „Mám v sobě hospodskou lakotu, a tak se mi líbí, že z jednoho kuřete udělám dvě jídla,“ mne si šéf ruce.

Při této úpravě totiž kuře vykostí, maso ogriluje a kosti a odřezky použije na vývar. „Z kostí jsem nechal jen křídla a stehna, ale pokud chcete, můžete si vykostit i stehýnka,“ přidává tip pro konzumaci ‚bez překážek‘. Zároveň připouští, že maso od kosti chutná nejlíp. „Hergot, to to voní,“ pomlaskává si, z upečeného kuřete odlamuje křidýlka a spokojeným výrazem oceňuje výsledek.

Jak ugrilovat kuře téměř bez kostí podle šéfa Zdeňka Pohlreicha, se dozvíte v červnovém Apetitu, který právě teď koupíte v novinových stáncích.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč