0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Uvařte si pikantní čatní

jablkové čatní
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

V létě nemusíte zavařovat jen ovoce a marmelády. Do skleniček můžete uložit také pikantní čatní.

Příprava čatní je jednoduchá – všechny suroviny společně povaříte v hrnci, dochutíte a pak už jen naplníte skleničky, které ve spíži počkají na svoji chvíli. Skvěle doplní grilovaná masa, uzeninu, teriny a paštiky.

Čatní můžete použít jako pomazánku do sendvičů. Krásně se vyjímají také na sýrovém prkénku, chuťově ladí obzvlášť s pikantními sýry, jako je gorgonzola. Vyberte si některý z našich receptů. Je v nich ovoce i zelenina, ale jedno mají všechna naše čatní společné – jsou chuťově výrazná a příjemně pikantní.

5× čatní pro letní sezonu:

Připravila Jana Kopřivová

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit