Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vaření beze zbytku: passata

Vaření beze zbytku: passata
sdílet:

Vyzrálá pasírovaná rajčata se používají do základů na pizzu, do omáček, polévek a zeleninových jídel. Co s passatou, když zbude? Máme pro vás dva chutné nápady.<br>

Předkrm

Passatu rozmixujte s okurkou, cibulí, paprikami a česnekem. Dochuťte červeným vinným octem, čerstvě namletým pepřem a mořskou solí. Nechte vychladit v lednici. Podávejte s opečeným bílým pečivem zakapané extra panenským olivovým olejem.

Večeře

Kuřecí prsa opečte dozlatova, zalijte passatou a duste doměkka. V případě potřeby podlejte trochou vody nebo vývaru. Přidejte mascarpone. Ochuťte čerstvě namletým pepřem a mořskou solí. Nakonec vmíchejte čerstvou bazalku.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč