Malé taštičky ravioly jsou jako kamínky do mozaiky klasické italské kuchyně. Každá rodina má vlastní zaručený recept na nejlepší těsto, náplň, způsob balení a omáčku – Cesare vám předvede ten svůj.
Suroviny
4
Suroviny
4
Na těsto
Na náplň
Na omáčku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 981.75 kcal
- Bílkoviny 45.25 g
- Sacharidy 100 g
- Tuky 37.5 g
Postup přípravy
Autor: Cesare Giaconne, z vydání Apetit 2005/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/9
Září 2005