Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zeptejte se redakce: All purpose flour

peceni
ZDROJ: pixabay
sdílet:

I vy se z času na čas necháte zlákat anglickými recepty? Inspirace nikdy není dost, ale zorientovat se ve všech surovinách není vždy zcela jednoduché.

Prosím ty, kteří kdy vařili v anglicky mluvicí zemi. Můžete mi říct, jaká mouka je "all purpose flour"? Jde o hladkou mouku?

All purpose flour je vícemeně klasická hladká pšeničná mouka, srovnatelná s naší hladkou moukou (naše má obvykle T530, all purpose asi T550). V anglických receptech se často vyskytuje také self raising flour, která v česku vyskytuje spíš výjimečně. Dá se nahradit hladkou moukou smíchanou s trochou prášku do pečiva nebo jedlé sody.
 

 

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč