Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zeptejte se redakce: Dort Pavlova

dort pavlova
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Vysušený nebo gumový? Víte jaký by měl být dort se slavným označením Pavlova? 

 

Včera jsem zkoušela DORT PAVLOVA. Po uvedeném čase sušení v troubě byla ale hmota "gumová" (konzistence jako marsmallow). Nedošlo někde k chybičce? myslela jsem, že bude stejně vysušený třeba jako pusinky :( Nakonec jsem dort dala druhý den ještě na dvě hodiny do trouby - udělala se pevnější kůrčička a i vnitřek měl o něco lepší konzistenci. Možná byla chyba v tom, že jsem neměla ocet balsamico, ale jen umeocet :) - byl tam trošku "cítit".

Dobrý den, blahopřejeme Vám ke správně "upečenému" dortu. Právě v tom spočívá kouzlo tohohle dezertu, tedy kromě kombinace se šlehačkou.
 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč