Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zeptejte se redakce: Dort Pavlova

dort pavlova
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Vysušený nebo gumový? Víte jaký by měl být dort se slavným označením Pavlova? 

 

Včera jsem zkoušela DORT PAVLOVA. Po uvedeném čase sušení v troubě byla ale hmota "gumová" (konzistence jako marsmallow). Nedošlo někde k chybičce? myslela jsem, že bude stejně vysušený třeba jako pusinky :( Nakonec jsem dort dala druhý den ještě na dvě hodiny do trouby - udělala se pevnější kůrčička a i vnitřek měl o něco lepší konzistenci. Možná byla chyba v tom, že jsem neměla ocet balsamico, ale jen umeocet :) - byl tam trošku "cítit".

Dobrý den, blahopřejeme Vám ke správně "upečenému" dortu. Právě v tom spočívá kouzlo tohohle dezertu, tedy kromě kombinace se šlehačkou.
 

Související recepty

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín