Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,7 (30x)
3. 7. 2020
Letní pavlova s rybízem, jahodami, třešněmi, malinami a limetovou šlehačkou
Apetit
Letní pavlova s limetovou šlehačkou
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
3,7 (30x)

Nadýchaná jako baletní sukně... Pavlova je dezert, který bere dech!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 dort

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 dort

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3032 kcal
  • Bílkoviny 54 g
  • Sacharidy 313 g
  • Tuky 165 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(30 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/7

Léto je tu a zahrady i tržiště oplývají svěží zeleninou a zralým ovocem. Uvařte s námi báječná letní jídla z cuket a rajčat, naložte křehkou zeleninu a připravte pikantní čatní, které se bude skvěle hodit ke grilovanému masu. Vydejte se na reportáž k pohádkovému rybníku na Kokořínsku, kde možná nechytíte zlatou rybku, ale čerstvého pstruha, úhoře či jesetera vám tam uloví dva sympatičtí rybáři. Borůvky, višně a meruňky si vychutnejte v ovocných knedlících. Třešně, maliny, rybíz a broskve proměňte v božské dezerty. Zkrátka užívejte si léta plnými doušky! Apetit, napsáno s chutí.