Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
3,5 (28x)
8. 6. 2016
Minipavlova s jahodovou šlehačkou
Apetit
Minipavlova s jahodovou šlehačkou
Apetit


Snadné
< 30 min
3,5 (28x)

Spojení sněhových pusinek, šlehačky a čerstvých jahod je nepřekonatelně lahodné. Minipavlova s jahodovou šlehačkou bude chutnat malým i velkým. A když chcete změnu, tak k jahodám příště zkuste přimíchat i další sezonní ovoce – maliny, rybíz či borůvky.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 4-8 kousků

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 4-8 kousků

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5372 kcal
  • Bílkoviny 78 g
  • Sacharidy 784 g
  • Tuky 198 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,5/5

Hodnocení receptu

3,5/5
(28 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/6

Dezerty z jahodGrilované kuře podle Zdeňka PohlreichaJóóó, třešně zrály...Piknik s Apetitem

Související články