Spojení sněhových pusinek, šlehačky a čerstvých jahod je nepřekonatelně lahodné. Minipavlova s jahodovou šlehačkou bude chutnat malým i velkým. A když chcete změnu, tak k jahodám příště zkuste přimíchat i další sezonní ovoce – maliny, rybíz či borůvky.
Suroviny
Na 4-8 kousků
Suroviny
Na 4-8 kousků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5372 kcal
- Bílkoviny 78 g
- Sacharidy 784 g
- Tuky 198 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/6
Dezerty z jahodGrilované kuře podle Zdeňka PohlreichaJóóó, třešně zrály...Piknik s Apetitem