
Recepty z vydání
Kuře s kozím sýrem & červenou cibulí
Kozí sýr s pečenými cibulkami dodá chuťově nevýraznému kuřeti šmrnc. Pokud se vám nepodaří sehnat prsíčka, sáhněte po...
Těstoviny trikolora
Jméno dostaly podle barev italské vlajky. Jsou snadné, rychlé a výborné!
Lilky s parmazánem
Recept se italsky jmenuje parmigiana di melanzane a chutná teplý i studený jako předkrm či lehké hlavní jídlo.
Sýrové raclette
Raclette vymysleli švýcarští pastýři – po večerech se posilňovali sýrem napíchnutým na klacek a rozpečeným nad...
Špenátová hnízda
Velmi elegantní předkrm nebo vydatná příloha. Rozhodně kupte listový špenát, výsledek je pak mnohem lepší a chutnější!
Naložený pivní sýr
Citlivé nosy proti této lahůdce protestují do okamžiku, než ji ochutnají. Pak jí podlehnou…...
Olomoucké ,cordon bleu‘
Tvarůžky zapečené v bramborákovém těstě jsou přímo fantastické! Jen je připravujte v dobře větratelné kuchyni…...
Bramborové noky s gorgonzolou
Gorgonzolu teoreticky stačí jen rozpustit a nalít na uvařené noky nebo těstoviny. Když do ní ale přidáte ořechy a víno...
Hrušky s rokfórem
Vynikající předkrm nebo chuťovka na party. Spojení pikantního sýra s lahodnou hruškou je přímo delikátní!
Vepřové medailonky s camembertem
Medailonky zalité krémovou omáčkou z jemného sýra si oblíbí celá rodina.
Salát s grilovaným kozím sýrem
Když si k tomuhle salátu dáte rozpečenou bílou bagetu, získáte večeři, která vás spolehlivě zasytí. Ideální víno:...
Štóla
Tradiční německá obdoba naší vánočky, plná mandlí, kandovaného ovoce a marcipánu. Upečte a nechte ji dva až tři týdny...
Přidat komentář