Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,1 (40x)
18. 7. 2014
Bramborové noky s gorgonzolou
Apetit
Bramborové noky s gorgonzolou
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,1 (40x)

Gorgonzolu teoreticky stačí jen rozpustit a nalít na uvařené noky nebo těstoviny. Když do ní ale přidáte ořechy a víno, rázem získáte pokrm jako pro bohy… Přesně takové jsou bramborové noky s gorgonzolou!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1716 kcal
  • Bílkoviny 36 g
  • Sacharidy 207 g
  • Tuky 72 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. KVÍZ: Umíte vařit italskou kuchyni?

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(40 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/11

Listopad 2006