0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zachraňte Gwyneth, hladoví. Fanoušci tvrdí, že má poruchu příjmu potravy

Gwyneth Paltrow
ZDROJ: GettyImages
sdílet:

Gwenyth Paltrow se nedávno svěřila se svými stravovacími návyky v podcastu The Art of Being Well. Moderátorovi řekla, že si jako první věc do žaludku dává až v poledne kávu a obědvá vývar z kostí. Svým skromným jídelníčkem vzbudila vzbudila vlnu nevole.

Herečka také prozradila, že se snaží každý den hodinu hýbat a tráví 30 minut v infrasauně. K večeři si dopřává paleo stravu. Hodně také mluvila o detoxu, který je sice stále populární, ale čím dál častěji z hlediska odborníků na výživu stravy zatracovaný. Tělo se totiž čistí samo a nepotřebuje k tomu žádné speciální potraviny.

Gwyneth je kost a kůže

Na Twitteru například jeden z uživatelů napsal: ‚Zachraňte ji, v podstatě hladoví, a proto jí odpadává kůže od kosti.... K životu potřebujete jídlo a tuky. Vyzývám k opatrnosti při sdílení podcastu s Gwyneth Paltrow, protože na 100 % popisuje poruchu příjmu potravy,‘

V návaznosti na to herečka začala svou dietu obhajovat na Instagramu v sérií videí, na nichž odpovídá na otázky fanoušků. ‚Je důležité, aby všichni věděli, že to, co jsem řekla v podcastu, jsou věci, které jsem diskutovala se svým lékařem. Je to člověk, který se mě dva roky snažil zbavit chronických zánětů.,‘ tvrdí Gwyneth Paltrow.

Herečka zdůraznila, že její dieta nemá být radou pro ostatní, jen chtěla upřímně odpovědět na otázky, které dostala. Dodala také, že kromě vývaru a zeleniny jí také plnohodnotná jídla a někdy také zhřeší hranolky.

Zdroje: Indian Express, BBC

Skryt pre seznam

Související články

Autor: Jarmila Černá

Apetit magazín

Už víte, co s nadcházející sobotou? Pojďte na Apetit piknik!
  • Lidé a jídlo

Už víte, co s nadcházející sobotou? Pojďte na Apetit piknik!

Dobře se nalaďte a ochutnávání může začít! Apetit piknik se koná už po dvanácté, i letos jsme mu vyhradili jednu celou červnovou sobotu. Přijít můžete v jakémkoli počtu, jídla a pití bude pro všechny dost. Počasí by mělo hodování pod širým...
Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mrkev, dýně a cuketa
  • Tipy redakce

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mrkev, dýně a cuketa

Druhou kuchařku roku 2023 jsme věnovali zelenině. Nečekejte ovšem knihu jen pro vegany či vegetariány, novinka obsahuje recepty s masem i bez. Další přírůstek do edice Apetit – Mrkev, dýně, cuketa – vychází v květnu a je určena pro všechny,...
AD
Esence léta: chladivá slast pro vaše smysly
  • Lidé a jídlo

Esence léta: chladivá slast pro vaše smysly

Horké sluneční paprsky se už pomalu hlásí o slovo a s nimi přichází i jedno z nejoblíbenějších ročních období. Prázdniny a léto, mnoho radostí a zážitků, čas dovolené a pozitivnějších vibrací. A také nová příchuť zmrzlin. ...
AD
Možná vám doteď ke grilovačce něco chybělo. Znáte ajvar?  
  • Zajímavosti

Možná vám doteď ke grilovačce něco chybělo. Znáte ajvar?  

Na Balkáně je nedílnou součástí prostřeného stolu. Doprovází grilovaná masa, ryby i pečivo, voní létem a pozornost přitáhne sytě červenou barvou. Jeho skvělá chuť nenechá nikoho na pochybách, že na slunci vyzrálé papriky v podobě ajvaru...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
384 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč