Aby měl vývar dokonalou chuť, je třeba kosti s masem nejprve opéci. Chcete-li dospět k čiré polévce, pročišťuje se směsí zeleniny, mletého masa a bílku.
Suroviny
5l vývaru
Suroviny
5l vývaru
Na případné čištění vývaru
Na dochucení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 707.2 kcal
- Bílkoviny 82 g
- Sacharidy 23 g
- Tuky 27.8 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/2
Únor 2005