Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,1 (17x)
24. 3. 2016
Drůbeží vývar


Snadné
> 60 min
4,1 (17x)

Aby měl vývar dokonalou chuť, je třeba kosti s masem nejprve opéci. Chcete-li dospět k čiré polévce, pročišťuje se ­směsí zeleniny, mletého masa a bílku.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

5l vývaru

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

5l vývaru

Na případné čištění vývaru

Na dochucení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 707.2 kcal
  • Bílkoviny 82 g
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 27.8 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/2

Únor 2005

Související články

Jak na kuřecí vývar

Vývar je v kuchyni důležitý stejně jako sůl. V novém videu vám redaktorka Darina Sieglová ukáže, že připravit dobrý domácí kuřecí vývar je stejně snadné jako uvařit si čaj.