Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Lanýžové menu v Hotelu Hoffmeister

Lanýžové menu v Hotelu Hoffmeister
sdílet:
Malostranský Hotel Hoffmeister přináší menu s dotekem luxusu – pokrmy okořeněné černými lanýži.

Šéfkuchař hotelu Miroslav Kalina ví, že k lanýžům v kuchyni je třeba přistupovat jako k vzácnému koření. Ačkoli jsou poměrně drahé, na dochucení pokrmů jich stačí opravdu malé množství. Nejvíce sluší jednoduchým jídlům, ze kterých rázem udělají luxusní lahůdku. Nehodí se k příliš výrazným sýrům, zato se sýrem ovčím, vejci či čerstvými domácími nudlemi jsou vynikající. Přesně taková jídla můžete nyní ochutnat v obou restauracích pražského Hotelu Hoffmeister. Dopřejte si lanýžové delikatesy.

Degustační menu:

 

 

  • Salát z mladého špenátu se ztraceným vejcem, krutony a černým lanýžem
  • Lanýžové nudle tagliolini s černým lanýžem
  • Hovězí oháňka a kachní játra foie gras pečená v kapustovém listě, glazurovaná karotka, kaštany a černý lanýž
  • Čokoládové duo s lanýži


Co: Degustační menu
Kde: Hotel Hoffmeister, Pod Bruskou 7, Praha 1
Info: www.hoffmeister.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně
  • Tipy a triky

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně

Také vám voňavé uzené maso s hedvábnou bramborovou kaší připomíná dětství? Chuťovou slast však zažijete i v dalších variacích. Vývar z uzeného masa můžete použít pro zvýraznění chuti polévek. Kousky nakrájeného uzeného můžete péct ve šťávě...