Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak doma uchovávat ryby

čerstvé ryby
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Miluete ryby? Jsou zdravé a velice chutné. Jak je ale správně uchovávat? 

 

Chlazené čerstvé či vakuované ryby vydrží až dvakrát déle při teplotě 0 °C namísto 4–8 °C, které nejspíš máte v lednici. Můžete si pomoci tak, že do zadní části chladničky vložíte mísu s ledem (možná ho budete muset kvůli postupnému odtávání měnit) a na něj dáte rybu v uzavřeném sáčku. Rybu je ideální převážet v izolační tašce a nutné dát chladit okamžitě po příchodu domů.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč