Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nenechte si uplavat grilovanou rybu

grilovaná ryba
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Poohlédněte se po zdravé a rychlé večeři v místním rybníce.

Teplým dnům ještě není definitivně konec, tak neuklízejte svůj zahradní gril daleko do komory. Po všech těch steacích vyzkoušejte něco lehčího – grilovanou rybu. Můžete ji dát péct jen tak v celku a poté pouze dosolit nebo připravit bylinkovou omáčku a zabalit ji do alobalu. Rybí maso je křehké, jemné a rychle hotové. Podávejte ho například s bramborami a exotickými ovocnými omáčkami.

Sardinky se dají grilovat na speciální pánvi, na mřížce v troubě nebo na venkovním grilu. Spolu s citronem a špenátem budou souznít v dokonalé harmonii. Treska zaobalená ve slaninovém kabátku je přípustným kompromisem mezi superlehkou rybou a prostopášnou slaninou. V takové podobě si ji můžete dopřát. Kdo jednou okusil kouzlo uloveného pstruha na másle, zůstává této rybě věrný. Podlehněte pstruhu na ten nejpřírodnější způsob i vy.

3× recept na grilovanou rybu:

Připravila Lucie Perlíková
 

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín