Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nenechte si uplavat grilovanou rybu

grilovaná ryba
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Poohlédněte se po zdravé a rychlé večeři v místním rybníce.

Teplým dnům ještě není definitivně konec, tak neuklízejte svůj zahradní gril daleko do komory. Po všech těch steacích vyzkoušejte něco lehčího – grilovanou rybu. Můžete ji dát péct jen tak v celku a poté pouze dosolit nebo připravit bylinkovou omáčku a zabalit ji do alobalu. Rybí maso je křehké, jemné a rychle hotové. Podávejte ho například s bramborami a exotickými ovocnými omáčkami.

Sardinky se dají grilovat na speciální pánvi, na mřížce v troubě nebo na venkovním grilu. Spolu s citronem a špenátem budou souznít v dokonalé harmonii. Treska zaobalená ve slaninovém kabátku je přípustným kompromisem mezi superlehkou rybou a prostopášnou slaninou. V takové podobě si ji můžete dopřát. Kdo jednou okusil kouzlo uloveného pstruha na másle, zůstává této rybě věrný. Podlehněte pstruhu na ten nejpřírodnější způsob i vy.

3× recept na grilovanou rybu:

Připravila Lucie Perlíková
 

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč