0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Akce Polívková smršť pomůže lidem po cévních a mozkových příhodách

Akce Polívková smršť pomůže lidem po cévních a mozkových příhodách
sdílet:
Již posedmé bude prostor před OC Smíchov na Andělu patřit předním českým kuchařům, výborným polévkám a hlavně dobré věci. Gastro benefice s názvem Polívková smšť prodejem polévek pomáhá lidem, kteří si sami nemohou spolufinancovat neurorehabilitaci v centru ERGO Aktiv.

Akce Polívková smršť se koná od 26. února – 2. března 2018 před obchodním centrem Nový Smíchov na Andělu.Z Polívkové smršti se stal fenomén, který spojuje lidi dobrým jídlem a dobrým skutkem. Smršť dokonce získala 1. místo Fóra dárců v kategorii Veřejná sbírka 2015.Jak můžete pomoci vy? Přijďte si dát některou ze skvělých polévek, na stánku si kupte krásnou dřevěnou lžíci nebo pošlete DMS za 30 Kč ve tvaru DMS CHUTKZIVOTU na tel. číslo 87 777.

Více najdete na www.facebook.com/ergoaktiv.cz, www.polivkovasmrst.cz a na www.ergoaktiv.cz.

Na jaké restaurace a polévky se můžete těšit?

Pondělí 26. února
Restaurace Mlýnec – Bramborová polévka
Etnosvět vegetariánská restaurace – Houbový krém

Úterý 27. února
Radisson Blu Alcron – Celerový krém s portským vínem a lanýžovým olejem
Sezio restaurant – Tomatová polévka z pečených rajčat a bazalkou

Středa 28. února
Restaurant Amaryla – Polévka z červené čočky s rajčaty a kokosovým mlékem
Restaurace Umami Sushi – Tom yum s kuřecím masem, kokosovým mlékem a skleněnými nudlemi

Čtvrtek 1. března
Hotel Marriott – Francouzská cibulová polévka
Restaurace Lokal blok – Batátová polévka s mrkví a kokosovým mlékem
Sezio Restaurant - Česnečka

Pátek 2. března
Panorama hotel Prague – Květákový krém
Bistro Jan Paukert – Chodská kroupová s houbami a bramborem

Související články

Autor: Eva.Dvorakova

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...

Obchod Apetit