Chuť olivového oleje a omamná vůně tymiánu a pomeranče této jemné elegantní polévky vám pomohou vyhnat z hlavy jakékoli vzpomínky na dětskou výživu.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 275.25 kcal
- Bílkoviny 9.75 g
- Sacharidy 33.5 g
- Tuky 8.5 g
Postup přípravy
- 24 top receptů na krémové polévky ze zeleniny i luštěnin, s masem i bez Jak vznikla teorie o mrkvi a dobrém zraku. Odpověď je třeba hledat ve válečné historii
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,4/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2004/4
Duben 2004