Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
3,4 (27x)
23. 5. 2016
Polévka mrkvičková


< 60 min
3,4 (27x)

Chuť olivového oleje a omamná vůně tymiánu a pomeranče této jemné elegantní polévky vám pomohou vyhnat z hlavy jakékoli vzpomínky na dětskou výživu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 275.25 kcal
  • Bílkoviny 9.75 g
  • Sacharidy 33.5 g
  • Tuky 8.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. 24 top receptů na krémové polévky ze zeleniny i luštěnin, s masem i bez Jak vznikla teorie o mrkvi a dobrém zraku. Odpověď je třeba hledat ve válečné historii

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,4/5

Hodnocení receptu

3,4/5
(27 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/4

Duben 2004