0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Malé české pivovary v Jámě

Malé české pivovary v Jámě
sdílet:
Po šestnácti letech mění Jáma filozofii a dává zelenou méně známým značkám piva!

Zakladatel známé restaurace Max Munson se rozhodl zaměřit na tradiční malé české pivovary.

Jsem hrdý, že jsem Američan, ale přece jen bydlím a podnikám už mnoho let v Praze, tak mi život tady není lhostejný. Věřím, že svým postojem pomůžeme zachovat a udržet tradici malého českého pivovarnictví,“ vysvětluje.

Na základě tohoto rozhodnutí vznikla spolupráce s K Brewery Trade, společností, která vlastní menší pivovary z nejrůznějších regionů.

Co vám v Jámě natočí?

  • Lobkowicz Premium – dvanáctka světlý ležák (Protivín)
  • Lobkowicz Premium Nealko (Protivín)
  • Rychtář Natur – nefiltrovaný ležák (Hlinsko)
  • Klášter – jedenáctka světlý ležák (Hradiště nad Jizerou)
  • Prácheňská Perla – světlé speciální pivo (Protivín)
  • Comenius – světlé speciální pivo (Uherský Brod)
  • Šenkovní – světlé výčepní pivo (Jihlava)
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit