0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Radegast otevřel nové návštěvnické centrum

Radegast otevřel nové návštěvnické centrum
sdílet:
K letošnímu 40. výročí svého založení otevřel pivovar Radegast v Nošovicích nové návštěvnické centrum. Poprvé si ho budou moci milovníci piva prohlédnout během tradičního Radegast dne v sobotu 11. září.

Historie i současnost

 


Návštěvnické centrum z velké části pokrývá expozice o historii piva Radegast. To se v Nošovicích vaří již od roku 1970. Návštěvníci také budou moci zhlédnout filmy nebo si zakoupit některý z předmětů z kolekce Radegast.

 

 

 

Jak se vaří pivo

 


Návštěvnické centrum doplní prohlídky pivovaru, díky nimž se zájemci dozví, jak se pivo Radegast vyrábí. „To, že jsme jeden z mála pivovarů v Evropě, kde lze spatřit reálný proces vaření piva, se nemění. I nadále se mohou návštěvníci podívat našim sládkům doslova přes rameno,“ řekl manažer pivovaru Radegast Ivo Kaňák. Závěr prohlídky patří degustaci v restauraci nad pivovarem s výhledem na panoráma Beskyd.

 

 

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Zahraniční polévky, které se u nás zabydlely
  • Zajímavosti

Zahraniční polévky, které se u nás zabydlely

České babičky dobře věděly, že polévka je grunt. Stejný názor ale zastávají také jejich vzdálené příbuzné ve Španělsku, Itálii nebo třeba v Rusku. A tak má snad každý národ na světě svou „typickou" polévku, na kterou nedá dopustit. My jsme...
V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit?
  • Suroviny

V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit?

Na první pohled se může zdát, že černá mrkev je jen rozmar šlechtitelů zeleniny. Chutná téměř stejně jako ta oranžová, jen má možná o trochu zemitější chuť. Její největší výhodou je ale barva, která dokáže proměnit jídla v umělecký počin! ...

Obchod Apetit