0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Silvestr u Světoběžníka

Silvestr u Světoběžníka
sdílet:
31. prosince | Oslavte příchod nového roku v latinskoamerickém duchu. Těšit se můžete na stylové dekorace, vystoupení brazilských tanečníků (se kterými si samozřejmě budete moci zatančit karnevalovou sambu nebo tanec capoeira), vystoupení kouzelníka, půlnoční ohňostroj, osvěžující drinky a v neposlední řadě vybrané lahůdky šéfkuchaře Filipa Podhorského.

Co: silvestr ve Steakhouse U Světoběžníka
Kdy: středa 31. prosince
Kde: Steakhouse U Světoběžníka
Za kolik: menu od 900 Kč
Rezervace: na emailu info@usvetobeznika.cz nebo navštivte www.usvetobeznika.cz

Menu Rio de Janeiro – Amuse Bouche
Předkrm – Tuňákový tartar ‚Ritch‘ s avokádovým relish a koriandrem, houbami enoki a salátkem z polníčku
Polévka – Tomatová polévka s bazalkou, šalotkou a mini toasty s ricottou a modrým sýrem
Hlavní chod – Grilovaný steak z hovězí svíčkové s hnědými žampiony, glazovanou karotkou, smaženými cherry rajčaty a gratinovanými brambory s parmazánem a prosciutto zipsem
Dezert – Jahodové Mille-Feuille s citronovým krémem a jahodovým sorbetem
Půlnoční chod – Novoroční polévka z červené čočky

Menu Havana – Amuse Bouche
Předkrm – Salát ‚Mimosa‘ se zeleným chřestem, dijonským dresingem a smaženou šunkou prosciutto crudo
Polévka – Houbové cappuccino s lanýžovým olejem a smaženými piniovými oříšky
Hlavní chod – Grilovaná vepřová panenka v tymiánu s divokou brokolicí romaneto, blue cheese omáčkou a bramborovou terinou
Dezert – Čokoládový mousse z bílé a hořké čokolády s hruškovým chutney

Půlnoční chod
Novoroční polévka z červené čočky

Cena menu Rio de Janeiro je při zakoupení do 15. prosince1150 Kč, poté 1290 Kč. Cena menu Havana je do 15. prosince 900 Kč, poté 990 Kč. Cena zahrnuje lahev sektu i veškerou produkci. K menu je možno dokoupit neomezenou konzumaci točeného piva, rozlévaného vína a nealko nápojů po celou noc za příplatek 500 CZK (nutno zakoupit pro celý stůl).

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit