Sýrové jednohubky na slaných krekrech

Sýrové jednohubky na slaných krekrech

Hodnocení receptu
Průměr: 3.7 ()
Do 30 minut Velmi snadné 8

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 601 kcal
Bílkoviny 44 g
Cukr 15 g
Tuky 39 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik

Uveďte se jako správní hostitelé našimi geniálně jednoduchými a přitom báječnými jednohubkami!

Suroviny

cibule 1 ks
česnek 2 stroužky
kozí sýr 200 g
tvarohový
římský kmín 0.5 ČL
chilli sušené 0.25 ČL
pažitka 1 svazek
20 ks
slané krekry

1 Cibulku oloupejte a nakrájejte na drobné kostičky, česnek propasírujte pomocí lisu a smíchejte s kozím sýrem, římským kmínem a chilli. Lžičkou nabírejte kousky sýrové pasty a navlhčenýma rukama je tvarujte do kuliček.
 

2 Pažitku nasekejte nadrobno a obalujte v ní sýrové kuličky. Dejte je vychladit do ledničky – aspoň na hodinu, ale klidně je tam nechte i celý den. Až přijde jejich čas, překrojte je a vždy polovinu kuličky ,posaďte‘ na krekr.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/12 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit magazín

  • Poradna

Jak zahušťovat bez mouky?

Potřebujete zahustit omáčku nebo polévku, ale nechcete použít mouku? Řešení je jednoduché, víme, čím ji nahradit! Pokrm přitom bude mít stejnou konzistenci a bude ještě lahodnější.  ...
  • Novinky a zajímavosti

Jak na marinování kuřecího masa?

Staňte se mistrem letní grilovací párty s porcí šťavnatého kuřete. Vedle dobrého masa je to právě marináda, která skvěle doprovodí každé sousto. Podívejte se, jaké přísady kuřecímu masu sluší nejvíc, a jak zabránit jeho vysušení. ...

Obchod Apetit