31.12.| Příchod nového roku můžete oslavit speciálním silvestrovským menu restaurace La Veranda. Tým šéfkuchaře připraví pro hosty terinu z kachních foie gras, prso z královského holuba, grilovaného halibuta či pečený telecí hřbet. V ceně menu je i sklenka Prosecca.
Co: silvestrovské menu
Kdy: 31.12. 2009
Kde: La Veranda, Elišky Krásnohorské 2/10, Praha 1
Za kolik: 1980,-/osoba
Info: www.laveranda.cz
Menu:
Terina z kachních Foie Gras, pyré z jablek a fíků, redukce z casisu, teplá brioška
Pečené prso z královského holuba, karamelizovaná mrkev a šalotky a omáčka z červeného vína
Grilovaný halibut s rizotem se slávkami, pěnou z kořenové zeleniny a plátky lanýžů
nebo
Pečený telecí hřbet , černý kořen, houbový canelon a omáčka z Montepulciana d Abruzza
Dortík s jahodami, citrónový sorbet, jahodová jemná pěna a redukce z porta
Kdy: 31.12. 2009
Kde: La Veranda, Elišky Krásnohorské 2/10, Praha 1
Za kolik: 1980,-/osoba
Info: www.laveranda.cz
Menu:
Terina z kachních Foie Gras, pyré z jablek a fíků, redukce z casisu, teplá brioška
Pečené prso z královského holuba, karamelizovaná mrkev a šalotky a omáčka z červeného vína
Grilovaný halibut s rizotem se slávkami, pěnou z kořenové zeleniny a plátky lanýžů
nebo
Pečený telecí hřbet , černý kořen, houbový canelon a omáčka z Montepulciana d Abruzza
Dortík s jahodami, citrónový sorbet, jahodová jemná pěna a redukce z porta