0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Silvestr v restauraci La Veranda

Silvestr v restauraci La Veranda
sdílet:
31.12.| Příchod nového roku můžete oslavit speciálním silvestrovským menu restaurace La Veranda. Tým šéfkuchaře připraví pro hosty terinu z kachních foie gras, prso z královského holuba, grilovaného halibuta či pečený telecí hřbet. V ceně menu je i sklenka Prosecca.


Co: silvestrovské menu
Kdy: 31.12. 2009
Kde: La Veranda, Elišky Krásnohorské 2/10, Praha 1
Za kolik: 1980,-/osoba
Info: www.laveranda.cz
Menu:
Terina z kachních Foie Gras,
 pyré z jablek a fíků, redukce z casisu, teplá brioška

Pečené prso z královského holuba,
 karamelizovaná mrkev a šalotky a omáčka z červeného vína

Grilovaný halibut 
s rizotem se slávkami, pěnou z kořenové zeleniny a plátky lanýžů
nebo

Pečený telecí hřbet
, černý kořen, houbový canelon a omáčka z Montepulciana d Abruzza
Dortík s jahodami,
 citrónový sorbet, jahodová jemná pěna a redukce z porta
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit