Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Učíme se od mistra: Malovaná kakaová roláda s pistáciemi

čokoládová roláda
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Bára Brožová, šéfcukrářka z Hliněné bašty, vám krok za krokem ukáže, jak z obyčejného moučníku vykouzlit roládu jako malovanou. Wow efekt zařídí zapečené vzory a krásnou barvu špetka zeleného čaje matcha.

 

Klasika osvěžená novým nápadem: kakaovou roládu naplněnou pistáciovým krémem zdobí zapečené vzory.

korpus na malovanou roládu

Recept na moučník, který přivolá jaro, najdete v březnovém Apetitu.

hotová malovaná roláda

Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Ochutnejte Vary všemi smysly. Hlad zaženete dokonalým steakem
  • Zajímavosti

Ochutnejte Vary všemi smysly. Hlad zaženete dokonalým steakem

Letošní ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary vypukne už za necelé dva týdny a město opět po roce zaplní tisíce filmových fanoušků. Patříte k těm, kteří si rádi užívají vše, co festival nabízí? Stíháte několik filmů...
AD
Grilovaný hermelín s karamelizovanou cibulkou
  • Jak na to

Grilovaný hermelín s karamelizovanou cibulkou

K teplým večerům patří zahradní párty a grilování, proto by vám neměl ujít jednoduchý recept na skvělý grilovaný hermelín s karamelizovanou cibulkou, píše Romana Böhmová z blogu Na skok v kuchyni. Dá se připravit i jako rychlá...