Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,2 (175x)
29. 3. 2016
Žloutková roláda se šlehačkou a čokoládou
Apetit
Žloutková roláda se šlehačkou a čokoládou
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,2 (175x)

Rychlá roláda bez mouky je tak vláčná, že se nemusí stáčet zatepla. Podmínkou ovšem je, že těsto nepřepečete a nevysušíte. Jako náplň jsme zvolili šlehačku s kousky tmavé čokolády, ale můžete přidat i nasekané oříšky nebo čerstvé ovoce. Pokud ve svém seznamu nemáte recept pro nečekané návštěvy, pak tuto snadnou bezlepkovou roládu si určitě uložte.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 roládu

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 roládu

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2352 kcal
  • Bílkoviny 66 g
  • Sacharidy 140 g
  • Tuky 167 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2010/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(175 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/5

Domácí těstoviny šéfkuchaře restaurace Aromi. Naučte se dokonale hedvábnou bramborovou kaši. Slavnostní dorty