Francouzská delikatesa se bude podávat v restauraci The Monastery v hotelu The Augustine. Na výběr bude klasická úprava, jakou je terina z foie gras, i netradiční pojetí jako v případě kukuřičné polévky s kachním konfitem a foie gras.
Co: speciální menu – foie gras
Kdy: 8.–21. 3.2010
Kde: The Augustine, Letenská 12, Praha 1 – Malá Strana
Info: www.theaugustine.com
Menu:
Předkrmy:
Terina z foie gras s kompotem z červených paprik a toastovaný pan brioche, 350 Kč
Pečená foie gras s karamelizovanými jablky a cibulkami v aceto balsamico, 360 Kč
Krémová kukuřičná polévka s kachním konfitem a foie gras, 240 Kč
Hlavní chody:
Rizoto s vínem Sauternes, kapustou a foie gras, 370 Kč
Hovězí filet Angus s lesními houbami, foie gras a omáčkou z portského vína, 630 Kč