Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 50 min
4,3 (88x)
18. 7. 2014
Játra na cibulce
Apetit
Játra na cibulce
Apetit


Snadné
< 50 min
4,3 (88x)

Játra na cibulce s rýží jsou stálicí školních jídelen. A pokud jste na tuto dobrotu už zapomněli, rádi vám recept na vepřová játra připomeneme. Místo běžněji používané majoránky jsme do receptu zvolili čerstvý tymián a ochutili sklenkou koňaku. Ale pokud se chcete držet majoránkové klasiky, doporučujeme přidat ještě stroužek rozetřeného česneku.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 596.25 kcal
  • Bílkoviny 56.5 g
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 27.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(88 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/3

Sedmero polévekVepřová játraBáječný sýrSladké rychlovky