Játra na cibulce s rýží jsou stálicí školních jídelen. A pokud jste na tuto dobrotu už zapomněli, rádi vám recept na vepřová játra připomeneme. Místo běžněji používané majoránky jsme do receptu zvolili čerstvý tymián a ochutili sklenkou koňaku. Ale pokud se chcete držet majoránkové klasiky, doporučujeme přidat ještě stroužek rozetřeného česneku.
Videorecept
Suroviny
4-6
Suroviny
4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 596.25 kcal
- Bílkoviny 56.5 g
- Sacharidy 16 g
- Tuky 27.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/3
Sedmero polévekVepřová játraBáječný sýrSladké rychlovky