Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,0 (25x)
18. 7. 2014
Játra na roštu
Apetit
Játra na roštu
Apetit


Snadné
< 60 min
4,0 (25x)

Játra na roštu podle Vaška Friče jsou nejlepší s vařenými bramborami (ve slupce nebo bez ní), někdo ale nedá dopustit na hranolky. Ať už si tento recept připravíte s jakoukoliv přílohou, věříme, že si náramně pochutnáte. Myslete také na to, že játra jsou minutkové jídlo, proto jejich tepelnou úpravu příliš neprodlužujte, ztvrdla by!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 880.75 kcal
  • Bílkoviny 53.5 g
  • Sacharidy 11.75 g
  • Tuky 68.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(25 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Játra na cibulce

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/3

Sedmero polévekVepřová játraBáječný sýrSladké rychlovky