Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,3 (12x)
2. 11. 2017
Husí játra se slaninou a lokšemi
Apetit
Husí játra se slaninou a lokšemi
Apetit


Snadné
> 60 min
4,3 (12x)

Velikost jater z husy je proměnlivá, mezi víc než dva lidi je ale bohužel ani jako chuťovku nerozdělíte. Kdo má rád vnitřnosti, může si k nim do rendlíku přidat i srdíčko. Chcete-li podávat tuhle delikatesu většímu počtu lidí, nezbývá vám než koupit játra zvlášť – bohužel bývají k dostání převážně mražená.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

1-2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

1-2

Na lokše

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1420 kcal
  • Bílkoviny 50 g
  • Sacharidy 211 g
  • Tuky 39 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/11

Dokonalé husí hodyTajemství hlávky zelíPolévky s pečivemAmerické páje

Související články

Foie gras

Kachní x husí játra

Světově proslulou delikatesu foie gras, jemná tučná kachní nebo husí játra, milují hlavně Francouzi. Doma si je můžete připravit i vy. Víte, jaký je rozdíl mezi kachními a husími játry?