Třídenní svátek gastronomických radostí potěšil na 18 000 návštěvníků, kteří vyjedli 30 restaurací.
Největší hit – hovězí
Celkově nejnavštěvovanějším stánkem festivalu byl jednoznačně ten restaurace Ambiente. Obrovský zájem byl především o tatarský biftek a padesát dní vyzrálé české hovězí maso. Jak hodnotili nabídku festivalu sami návštěvníci?
Sobota u Pohlreicha
Celkově byl sice poražen, ale v sobotu jednoznačně kraloval. Během druhého festivalového dne mělo u návštěvníků největší úspěch Café Imperial Zdeňka Pohlreicha. Menu lákalo například na nadívanou křepelku s chřestovým ragú a smržovou omáčkou nebo pusinky s lesním ovocem a vanilkovým krémem.
Pípa v jednom kole
Během festivalu se vypilo téměř sedm tisíc sklenic ležáku Stella Artois, přes tři tisíce sklenic černého piva Leffe a dva a půl tisíce sklenic Hoegaardenu. V rámci festivalu proběhlo i mistrovství ČR v točení a servírování ležáku Stella Artois, jehož vítězkou se stala sympatická barmanka Lucie Nováková.
V hlavním stanu bylo živo
Stejně jako v předchozích ročnících měly u návštěvníků úspěch cooking show. S časopisem Apetit se soutěžilo ve food stylingu či v ochutnávání marmelád. Své kulinářské umění předvedli Zdeněk Pohlreich, Roman Paulus s malými kuchaříky, Riccardo Lucque nebo Jiří Štift. Zajímavou součástí byla i ochutnávka nejlepších olivových olejů.