Slovník říká, že kebab jsou malé hranolky masa, nejprve marinované, pak napíchnuté na jehlu a grilované nad dřevěným uhlím. Naše báječná verze má ovšem – jako vždycky – něco navíc: žampiony, papriky a třešňová rajčátka.
Suroviny
20 špízů
Suroviny
20 špízů
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 84.95 kcal
- Bílkoviny 6.6 g
- Sacharidy 8.8 g
- Tuky 1.7 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/1
Leden 2006